AVÍS LEGAL

 

 

1. Identificació de l’prestador de serveis:

En compliment amb el deure d’informació general que, recollit en l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, han d’oferir els prestadors de serveis de la societat d’informació, a continuació es faciliten les següents dades:

L’empresa titular del website www.boncami.es és Vázquez Jou, Irene  amb DNI 43546945X i direcció al c / Doctor Santponç, 58 Entr. 1a. 08030. BARCELONA. BARCELONA.

2. Avís sobre la Política de Privacitat de les dades:

Als efectes del que preveu el Reglament (UE) 2016/679 de el Parlament Europeu i de Consell de 27 de abril de 2017 (RGPD), informem als usuaris que les dades personals introduïdes voluntàriament seran guardats en el tractament, la finalitat és la de que Vázquez Jou, Irene pugui oferir-los els serveis que més s’adeqüin a les seves necessitats i preferències. Devert Ribet, Marta garanteix la seguretat i confidencialitat de les dades facilitades. D’aquesta manera, es compromet a l’acompliment de la seva obligació de secret de les dades de caràcter personal i del seu deur guardar-los i adoptar totes les mesures necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o ús no autoritzat. Per tant, tota la informació que ens faciliti no serà cedida a tercers tret que en els casos que per obligació legal així calgui fer-ho o per a la correcta prestació dels serveis contractats.
Vostè podrà en tot moment exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, portabilitat i dret a l’oblit comunicant-ho per escrit a la nostra adreça de correu electrònic: boncami58@gmail.com

3. Diversos:

A.- Devert Ribet, Marta utilitza cookies que es quedaran emmagatzemades a l’ordinador. Les cookies són petits arxius que el nostre ordinador envia a el seu, però que no ens proporcionen informació ni sobre el seu nom, ni sobre qualsevol dada de caràcter personal seu. Quan l’usuari es trobi navegant per les pàgines web de Vázquez Jou, Irene el servidor on es troba allotjada reconeix automàticament l’adreça IP del seu ordinador, el dia i l’hora en què comença la visita, en la qual abandona la visita, així com informació sobre les diferents seccions consultades. Cal que el servidor conegui aquestes dades per poder comunicar-se i enviar-li la petició realitzada i que a través del
navegador es pugui veure a la pantalla.

B.- Vázquez Jou, Irene podrà modificar, sense previ avís, la informació continguda al seu lloc web, així com la seva configuració i presentació.

C.- Vázquez Jou, Irene no es fa responsable de l’incompliment de qualsevol norma aplicable en què pugui incórrer l’usuari en el seu accés a la pàgina web i / o en l’ús de les informacions contingudes en el mateix.