Llar  d’ infants  Bon Camí

La Llar d’Infants Bon Camí és un centre que va iniciar la seva activitat al barri fa més de 40 anys, destinada a l’educació d’infants de 0-3 anys.

Amb el pas dels anys s’ha anat renovant fins a convertir-se en el que és ara: un centre on l’objectiu principal és que l’infant sigui feliç, acompanyant-lo en el seu creixement i el seu desenvolupament personal i social.

Horari escolar

  • De 8-9 hores del matí permanències

  • De 9-17 hores horari escolar

El nostre projecte

La nostra proposta educativa va enfocada en estimular, acompanyar i vetllar perquè els infants tinguin satisfetes les seves necessitats bàsiques i, en definitiva,atendre i donar resposta als seus interessos i necessitats tant individuals com del grup-classe.

Els nostres Infants

Oferim un ambient carregat de molta estimació, amb una infraestructura adequada, perquè els infants de la nostra escola se sentin segurs, tranquils, alegres i estimats.

 

Les activitats i propostes pedagògiques estan dissenyades a partir dels diferents interessos i capacitats marcades per als propis infants

Treballem oferint activitats i espais de forma flexible a les aules, els ambients evolucionen i es modifiquen a mesura que el curs avança, responent a les necessitats dels infants.

Donem una importància rellevant al joc, promovem l’aprenentatge a partir de la manipulació, l’experimentació i la recerca, on l’infant aprèn a partir de la seva experiència. A més, també afavorim la relació entre els infants d’altres grups, en altres espais, ja sigui compartint les estones del matí com organitzant activitats comunes entre diferents grups.